De Kompeniej Kronenberg viert zaterdag 15 juli haar 10 jarig bestaan

De Kompeniej is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor inwoners en oud inwoners uit Kronenberg en Evertsoord en wordt georganiseerd in de Torrekoel door de Stichting Welzijn Kronenberg en Evertsoord.

Al naar behoefte kunnen de deelnemers van een of meerdere dagdelen gebruik maken op de 4 dagdelen die de Kompeniej georganiseerd wordt.  Dorpsgenoten ontmoeten, sociale contacten onderhouden en samen activiteiten ondernemen zijn belangrijkste ingrediënten waarmee de dagdelen ingevuld worden. Belangrijk zijn ook de door de kookvrijwilligers versbereide warme maaltijden die de deelnemers krijgen aangeboden. Elke keer weer een feestje waar volop van genoten wordt. Andere vrijwilligers zorgen voor de koffie en begeleiden bij de activiteiten, ook heel belangrijk.
In de ochtend vieren de deelnemers en vrijwilligers in besloten kring al het 10 jarig bestaan van de Kompeniej.

Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur.

De deelnemers en vrijwilligers van de Kompeniej vinden het leuk om het 10 jarig bestaan ook met de andere inwoners van Kronenberg en Evertsoord te vieren.
Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom. Een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de Kompeniej en samen te proosten op dit 10 jarig bestaan. Niemand minder dan Gerard van Kol zal een muzikaal optreden verzorgen. Het beloofd dus een gezellige middag te worden. Mocht vervoer een probleem zijn dan kunt u dit doorgeven aan het secretariaat, email secretariaat@welzijn-kronenberg-evertsoord.nl of tel 06-45444823 en wordt u opgehaald en weer thuis gebracht met de Wensbus Kronenberg Evertsoord.