Piet Philipsen 50 jaar koster in Kronenberg

Op zondag 7 mei viert dhr. Piet Philipsen als koster van de H. Theresia van het Kind Jezus in Kronenberg een zeer bijzonder jubileum. Hij is dan 50 jaar koster van onze kerk. Na het overlijden van zijn vader – die ook koster was in Kronenberg – trad Piet 50 jaar geleden in de voetsporen van zijn vader.
Heel plichtsgetrouw heeft Piet als vrijwilliger al deze jaren de taken die horen bij deze functie, zoals de nodige voorbereidingen treffen voor een H. Mis, het luiden van de klok bij bijzondere gebeurtenissen als ook het mee verzorgen ervan. Daarnaast zorgde hij ook voor het klein onderhoud van de kerk en minder vanzelf sprekend ook de ruimte er omheen.
📩𝐔đĸ𝐭𝐧𝐨𝐝đĸ𝐠đĸ𝐧𝐠
De Parochiefederatie en de Werkgroep ‘cadeau 50 jaar koster’ nodigen alle inwoners van Kronenberg dan ook van harte uit om dit jubileum van de dhr. Philipsen mee te komen te vieren. Gestart wordt op đŗ𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟕 đĻ𝐞đĸ 𝐨đĻ 𝟏𝟏.𝟎𝟎 𝐮𝐮đĢ met een Heilige Mis in de parochiekerk. Aansluitend zal er đ¯đšđ§đšđŸ 𝟏𝟐.𝟑𝟎 𝐮𝐮đĢ een receptie zijn in de De Torrekoel. Voor beide momenten bent u van harte uitgenodigd.