Hele mooie feestdagen gewenst!

Hoe zou het zijn om de plek waar je al jaren woont te zien veranderen in een nóg mooiere plek? Een plek waar het bruist van de activiteiten, waar vrijwilligers dag en nacht klaarstaan om elkaar en het dorp te helpen? Een plek waar alle goede initiatieven, vrijwilligers, verenigingen, clubs en ideeën samenkomen in het dorp? Dorp Kronenberg.

Het afgelopen jaar hebben verschillende inwoners van Kronenberg hard gewerkt om een platform op te richten dat er vóór en dóór inwoners is van het mooiste dorp van Horst aan de Maas: Kronenberg. Graag willen we via deze weg iedereen bedanken die hieraan een steentje heeft bijgedragen. Op welke wijze dan ook.

Daarnaast zijn we ook súper trots op alle mensen die zich al actief inzetten in ons dorp. En hoewel het voor deze vrijwilligers misschien voelt als ‘vanzelfsprekend’ of ‘de normaalste zaak van de wereld’ is het dat niet. Daarom zeggen we uit de grond van ons hart: dankjewel voor wat je doet. Hopelijk blijf je dit ook het komende jaar nog doen.

Laten we van 2024 een nóg mooier jaar maken. Een jaar waarin het ons lukt om alle goede zaken die er al voor Kronenberg worden gedaan aan elkaar te verbinden. Niet om ze te laten samengaan maar wel om ze van elkaar te laten leren en inspireren. Want: als alle muizen samenspannen, verplaatsen ze samen een olifant.

Wij wensen iedereen in Kronenberg gezellige feestdagen en al het goeds voor 2024!

Kopgroep ‘Dorp Kronenberg’.