Inwoners van Kronenberg organiseren een dorpsdialoog

Donderdag 5 januari 2023 organiseren inwoners van Kronenberg een dorpsdialoog in gemeenschapshuis de Torrekoel. Reden hiervoor zijn de zorgen die ze hebben over de leefbaarheid van hun eigen dorp. Nadat in de zomer een gedeelte van de Dorpsraad zich terugtrok bleef het een tijd stil in het dorp. De dorpsdialoog is bedoeld om het dorp weer bij elkaar te brengen.

Initiatief van inwoners
Loes van den Eijnden en Jacky Relouw namen het initiatief tot de bijeenkomst. Nadat ze beiden met verschillende medebewoners gesproken hadden die ook aangeven zich zorgen te maken, hebben we Tom Vaessen (ervaren gespreksleider) gevraagd hierover met ons al inwoners in gesprek te gaan. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die wil dat Kronenberg positief op de kaart staat en hier ideeën over heeft.

Meer informatie en opgeven
De bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 5 januari 2023 in gemeenschapshuis de Torrekoel. Inloop vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur zal de avond starten. Meer informatie over de dorpsdialoog is te vinden op de website van Dorp Kronenberg: www.dorpkronenberg.nl. Via deze website kunnen inwoners van Kroneberg zich ook opgeven. Mensen die geen beschikking hebben over internet kunnen zich ook telefonisch opgeven via: 06-12558138 (Jacky Relouw)